Razmišljanja nakon fotkanjaDojmoviŠto se o meni priča iza leđa?


 

Vedrana & Petr

Zagreb, 2017
Kad već nakon prvog maila imaš osjećaj da komuniciraš s osobom koju znaš cijeli život, onda toj osobi s potpunim mirom u duši prepustiš fotografiranje jednog od najvažnijih dana u životu. A kad Matija nakon cijelog dana fotografiranja vjenčanja okine zadnju fotku i dođe se pozdraviti s vama prije odlaska, nemate osjećaj da s vjenčanja odlazi fotograf, nego prijatelj! On je osoba koju odmah drugo jutro poželiš nazvati da podijelite sve dojmove s vjenčanja 🙂

Kad smo tražili fotografa bili smo svjesni da je upravo to osoba koja će tog dana s nama provesti najviše vremena, biti kraj nas u svim važnim i zapravo vrlo privatnim trenucima i zato nam je bilo važno da to bude netko uz koga ćemo se osjećati ugodno, opušteno i spontano i tko će nas prikazati u najprirodnijem svijetlu, točno onakve kakvi jesmo. Matija je izuzetan profesionalac, pun kreativnih ideja i znanja o organizaciji vjenčanja, skroz predan svom poslu, super simpatičan, ugodan, veseo, strpljiv… on je prijateljsko lice koje je tu uz vas cijelog dana dana i koji svojim objektivom sve događaje prati na vrlo diskretan način.

Potrudio se upoznati nas prije samog vjenčanja i upravo su zato njegove slike vjerodostojan i prirodan prikaz nas samih i točno onakve kakve smo si željeli i zamišljali. One sve – od prve do zadnje – pričaju priču, to su prava mala umjetnička djela koja na jednostavan, a tako poseban način prikazuju toliko malih detalja, krasnih emocija, trenutaka od kojih smo neke smo po prvi puta vidjeli tek na slikama jer ih od silnog uzbuđenja nismo uspjeli ni primjetiti, a ostali su zabilježeni i neće biti zaboravljeni upravo zahvaljujući Matiji.

Hvala ti od srca na čitavom uloženom trudu i što si bio bitan dio našeg posebnog dana!

P.S. samo još jedna “sitnica” – znaš li da je i sam Petr rekao da su mu upravo fotosessioni bili jedni od najljepših trenutaka u danu, a od cijelog vjenčanja najviše je strepio upravo od fotografiranja? :))

 

Ana & Teo

Zagreb, 2016
Magija koju je Matija stvorio na našem vjenčanju je nadišla sva naša očekivanja. Njegove fotke ti pričaju i ispričaju priču koju ne možeš rekreirati ni na kakav drugi način osim kroz njegovo profesionalno oko i veličanstven osjećaj za detalje i osjetljivost na par koji je u središtu zbivanja. Potrudi se da vas upozna prije fotkanja i onda te detalje iskoristi kroz fotkanje zbog čega ste na kraju stvarno sretni što ste izabrali umjetnika da dokumentira vaš veliki dan na takav način. Sluša, opaža, primjećuje i sve to pretoči u fotke.

Rezultati su doista jedinstveni zapis koji traje cijeli život i koji će donositi suze radosnice kad ga budete gledali 20 godina kasnije… i puno uzdaha, ‘uuuu’ i ‘vaaaau’ dok prvi put gledate galeriju.
Naše je vječanje stvarno bilo ljepše zahvaljujući Matiji. Ako želite da vas poseban dan bude još posebniji, ne oklijevajte niti trenutak!

 

Ivona & Domagoj

Dubrovnik, 2015 & Zagreb, 2016
Od prvog kontakta je bilo jasno da smo izabrali savršenog fotografra za svoje vjenčanje. Naše “putovanje” s Matijom i Marinom je počelo skoro godinu dana prije kad smo imali nezaboravan trodnevni zaručnički session u Dubrovniku, s fotkama od zore (doslovno) do ponoći.
Par mjeseci kasnije se priča nastavila s jednako dobrim fotkanjem vjenčanja. Prijateljski i profesionalan pristup, predivne fotke i weddingbook plus isporuka svega na vrijeme.
Matija i Marina, hvala vam što ste nam snimili uspomene za cijeli život. Imate naše najviše preporuke. 🙂
Vaši Ivona & Domagoj

 

Kristina & Tomislav

Čakovec, 2016
Na početku, Matija nije bio naš prvi izbor. Ali sasvim neočekivano, imali smo priliku vidjeti jedan Matijin book i odmah smo bili impresionirani. Sve dalje je bila povijest. Od sastanka i razgovora, trenutne dostupnosti i online ugovora, odličnih preporuka, velikog interesa da nas upozna, do načina snimanja za koji nismo niti znali da postoji, diskretnog i kreativnog pristupa.
Nakon što smo dobili fotke (dvostruko brže nego smo očekivali), dojmovi su bili još snažniji. Matija je bio bolji od naših najviših očekivanja. Na kraju svega, njegov entuzijazam je nešto što će ga nastaviti gurati da bude još i bolji, nemamo sumnje!

 

Andrea & Krešo

Dubrovnik & Zagreb, 2015
Matija i Marina su snimili naš zaručnički session, vjenčanje i after party i bili smo više nego zadovoljni njima. Skroz su posvećeni tome što rade, nadasve prijateljski i s unikatnim stilom i idejama koje su dovele do fotki koje nisu s ovog svijeta! Ako tražite živopisan zapis vašeg velikog dana u obliku originalnih, unikatnih i spontanih fotki koje doista opisuju sve do najsitnijih detalja i prenose osjećaje, visoko ga preporučam.

 

Anja & Reneo

Rijeka, 2016
Matija i Marina su vrlo nadareni i profesionalni umjetnici, bio je užitak raditi s njima. Bilo smo vrlo zadovoljni s opuštenom atmosferom na fotkanju, iskustvo je bilo odlično a fotke predivne!


 

Andrea & Igor

Split, 2017
Matija je nevjerojatan, predivan fotograf koji zabilježi duše svojih mladenaca. Njegov stil je posve iskren i pun karaktera, a bilježi svaki trenutak u svojoj punoj ljepoti. Opuštenog je pristupa i super brz dok okida.
Odlično smo se proveli snimajući s Matijom, a naše predivne fotke svjedoče o njegovoj vještini. Nismo znali što očekivati od fotkanja, ali je bilo stvarno zabavno i opuštajuće raditi s njim. Kombinacija talenta i uloženog truda je vidljiva kroz najljepše slike ikad.
Ne možemo biti zadovoljniji. Bez ikakve sumnje preporučamo Matiju za fotkanje važnih događaja u vašem životu. Fotke su mu emocionalne, elegantne i oduzimaju dah!
Ne možemo ga dovoljno preporučiti i bio je pravi užitak raditi s njim.
Matija, hvala ti za posebne uspomene koje sada imamo i na papiru!

 

Iva & Marko

Zagreb, 2017
Iva
Izuzetni i talentirani fotografi s odličnim idejama i energijom za učiniti fotkanje stvarno ugodnim. Doista ne volim pozirati na fotkama i uživala sam u svakoj sekundi fotkanja s njima. Bilo je opušteno i lagano, a zabilježili su sve predivne trenutke našeg vjenčanja.
Matija i Marina, hvala vam na predivnim fotkama i što ste odvojili vremena uzeti sve naše ideje i želje u obzir.

Marko
Odličan fotograf i isto takvo ljudsko biće. Raditi s Matijom je bilo ludo, osjećali smo se kao da se znamo sto godina, a ne kao da je fotograf došao na naše vjenčanje. Fotke su ispale IZUZETNO. Ne samo da je ulovio sve bitne trenutne vjenčanja, nego je sve aranžirao i prezentirao s takvim stilom da je bio istinski užitak sve to ponovno proživjeti!
Snažna preporuka!

 

Goga & Marko

Duga Resa, 2016
Zahvaljujući Matiji i Marini, fotke su bile jedina stvar oko koje se uopće nismo morali brinuti. A kad su ih sve isporučili, zapanjila nas je količina detalja koje su ulovili svojim fotićima, i još bitnije, naše osobnosti na svim fotkama. A nismo niti primjetili da su bili tamo.
Isto tako preporučamo i Cinegraph jer je jednostavno PREDOBAR i osjećat ćete se kao da ponovno proživljavate taj poseban dan! Hvala vam M&M!

 

Martina & Boris

Zagreb, 2016
Dragi Marina i Matija, obožavamo svaku sliku! Svaki put kad ih pogledamo ponovno proživimo svaki osjećaj i svaki trenutak našeg vjenčanja, opet i opet! Snimili ste samu srž našeg vjenčanja… Želimo vam zahvaliti na vašim dobrim vibrama i čudesnoj kreativnosti! Zbog vas smo se mogli potpuno opustiti, kao da pijuckamo kavu jednog ljetnog popodneva 🙂 Vas dvoje ste učinili fotkanje toliko zabavnim! Hvala vam što ste bili dio naše priče!
Zagrljaji i puse od Gđe. i Gosp. Š. 🙂

 

Ana & Ivan

Šibenik, 2015
Matiju nam nije nitko preporučio niti smo prije čuli za njega, a opet smo ga izabrali za našeg vjenčanog fotografa. Zašto?

Pogledati njegov rad je bilo dovoljno. Htjeli smo fotke koje NEĆE biti kao sve druge fotke vjenčanja, dosadne i obične, ukalupljene; također, mislili smo da trebamo stručnjaka s fotićem koji će se pobrinuti da dobro ispadnemo jer ne volimo pozirati. I tako smo ga kontaktirali mejlom i nakon dva mejla je potukao konkurenciju. Živimo u različitim gradovima pa smo sve iskomunicirali mejlom.

Matija je iskren, nije onaj tip koji se složi sa svime što kažete samo da ga odaberete; upravo je suprotno, daje dobre i kvalitetne savjete bez da se osjećate obveznim uzeti ga; vrlo je profesionalan i precizan, odgovara na mejlove isti dan, uvijek je na raspolaganju i strpljiv; ponaša se kao prijatelj i što je najbitnije, stalo mu je — jer ako si nađete fotografa kojemu je bitnija količina od kvalitete, dobit ćete prosječne ili loše fotke i čekati ih 4, 5 mjeseci ili dulje.

Naš zaručnički session (oko kojeg smo bili nervozni jer, kako sam već rekla, ne volimo pozirati) je bio tako lagan, više kao ugodna šetnja i čakulanje, što je smiješno jer smo ga tek tad upoznali uživo. Već sljedeći dan nam je poslao mali teaaser (14 fotki) i bili smo oduševljeni jer su fotke bile predivne. A kasnije su takve bile i fotke s vjenčanja.
Imali smo 150 gostiju i padala je kiša cijeli dan, ali su Matija (i Marina) bili posvećeni tome da ulove svaki trenutak i detalj.

Visoko preporučamo Matiju! Ako želite perfekcionizam, on je za vas.

 

Mateja & Igor

Samobor, 2015
Matija i Marina su bili naš prvi izbor. Od minute kad smo razmjenili par mejlova su nam objasnili kako rade i što možemo očekivati o njih. Na našem zaručničkom fotkanju su nas opustili i osjećali smo se ugodno jer smo znali da će i vjenčanje proteći u istom tonu.
Bili su entuzijastični, opušteni i nadasve profesionalni. Na dan vjenčanja nisu bili napadni ni nametljivi, snimali su prirodne fotke s okom za detalje. Weddingbook je bio originalan i ispričao je našu priču na predivan način.
Svakako možemo preporučiti Matiju i Marinu budućim sretnim parovima!

 

Marina & Ivan

Zagreb, 2015
Kad smo prvi put vidjeli Matijin portfolio, zaljubili smo se u njegov rad i htjeli smo da fotka naše vjenčanje. Kontaktirali smo ga i odgovor je došao stvarno brzo. Bio je vrlo profesionalan ali istovremeno opušten i prijateljski nastrojen. Matija i Marina su zabilježili svaki trenutak našeg dana na takav kreativan način — njihova pažnja posvećena detaljima i oko za uloviti trenutak su nevjerojatni.
Ne možemo biti sretniji svojim odabirom. Ako se mislite vjenčati bilo kad u budućnosti, uzmite Matija. Stvarno vrijedi!

 

Marija & Hrvoje

Zagreb, 2015
Matija je fotkao naše vjenčanje prošle godine i stvarno smo bili više nego zadovoljni njegovim radom. On i Marina su jednostavni i skromni mladi ljudi i lako smo se s njima dogovorili oko svih naših želja i detalja. A rezultat su bile prelijepe, prirodne fotke prepune detalja, živih boja i ulovljenih trenutaka i emocija…